Logo

Jordbæris på pind

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbæris på pind

 
Denne is er ideel, når du har mange bær, der skal bruges hurtigt, og de ikke helt er pæne nok til at blive serveret, som de er  - Du får succes med denne opskrift 🍓
Til 6 portioner. Tilberedning, 10 min. (plus frysetid)

 
# Ingredienser
300 g jordbær
1 dl jordbærsaft (eller hindbærsaft)
6 små isforme (a 0,6 dl)
 
* Tilberedning
1. 300 g jordbær skylles, gøres i stand, skæres i grove terninger og kommes i en høj beholder.
1 dl jordbærsaft tilsættes, og det hele pureres meget fint med stavblenderen.

 
2. Blandingen fyldes i 6 små isforme og fryses mindst 3 timer i dybfryseren.
Formene varmes et øjeblik i hænderne, og så trækkes isen ud af formene.

 
Tips: Du kan også bruge andre bær.
Energi pr. portion: 0 g protein, 0 g fedt, 14 g kulhydrater = 64 kcal (266 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her