Logo

Karamelcreme med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karamelcreme med yoghurt

 
Karamelcreme som på gourmetrestaurant - men af vaniljeyoghurt og færdigkøbt karamelsauce
Til 6 personer. Tilberedning: 25 min. (plus tid til afkøling)


# Ingredienser
4 blade husblas
300 g sødmælksyoghurt naturel
300 g vaniljeyoghurt
40 g flormelis
3 spsk appelsinsaft
2 spsk karamelsauce (færdigkøbt)
 
* Tilberedning 
1. 4 blade husblas sættes i blød i koldt vand.
300 g sødmælksyoghurt naturel, 300 g vaniljeyoghurt og 40 g flormelis røres sammen.
3 spsk appelsinsaft varmes op, den opblødte husblas smeltes deri, og det hele røres derefter i yoghurten.
Fyld massen i 4 kopper (a 1½ dl) og stil dem koldt i mindst 4 timer.
 
2. Cremen Løsnes i kanten med en lille kniv.
Kopperne dyppes hurtigt i meget varmt vand og cremen vendes ud på tallerkener.
Hæld 2 spsk karamelsauce over hver portion.

 
Pr. portion: 8 g protein. 5 g fedt, 31 g kulhydrat = 222 kcal (928 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her