Logo

Karamelcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karamelcreme

 
Hvem kan finde på at smelte karamelbolcher til en lækker creme i stedet for at putte dem i munden? Det kan vores kokke. Fantastisk! - Du får succes med denne opskrift 😎
Til 6 portioner. Tilberedning. 30 min. (plus tid til afkøling) 

 
# Ingredienser
70 g hårde karamelbolcher
4 dl mælk
30 g Maizena
4 spsk karamellikør fx Cuba Caramel
170 g ananaskirsebær (physalis)
150 g mascarpone
24 isvafler


Karamelcreme 

* Tilberedning
1. Karamelbolcher hakkes og koges op med 4 dl mælk under hyppig omrøring.
Maizena og karamellikør (eller karamelsirup) røres glat og hældes i karamelmælken.
Det hele bringes i kog under omrøring, hældes i en skål og køles af.

 
2. Ananaskirsebær tages ud af deres hylstre (på nær 6) og halveres.
Mascarpone røres i karamelcremen.
Af 24 isvafler lægges der hhv. 2 vafler på 6 tallerkener.
Halvdelen af cremen, halvdelen af de halverede bær, resten af vaflerne, cremen og bærrene lægges lagvis ovenpå.
Pynt med de hele bær.

 
Energi pr. portion: 5 g protein, 22 g fedt, 33 g kulhydrater= 368 kcal (1539 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her