Logo

Koldskål, kærnemælkskoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koldskål, kærnemælkskoldskål 

 
Dessert. Arbejdstid: 10 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Koldskål
2 æg
¾ dl sukker (ca 65 g)
skallen af 1 lille usprøjtet citron
1½ l kærnemælk
*
Sådan laves Koldskål
1. Del æggene i blomme og hvide.
Pisk æggeblommerne lyse med sukkeret.
Rør kærnemælk og citronskal i.

 
2. Lad koldskålen stå køligt og tildækket, til den skal spises.
Rør i den straks før servering.

 
Tips: Den ene hvide kan piskes og vendes i koldskålen, straks før den spises.
Pisk 1 dl piskefløde og server koldskålen med flødeskumstoppe eller server flødeskum og små tvebakker, Kammerjunkere, cornflakes, ristede havregryn eller bær fx jordbær til.
Kornene fra ½ stang vanilje kan supplere citronskallen.
1 dl fine, valsede havregryn kan røres sammen med æggesnapsen, før kærnemælken tilsættes, og 1 dl (piske)fløde røres i. Det drøjer og mætter.

 

Se alle de bedste opskrifter med Koldskål

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her