Logo

Krydret risdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret risdessert 

 
Denne cremede risdessert er et skønt alternativ til den klassiske risalamande, og kokosmælk og kanel giver et elegant modspil til den kendte jule dessert.
Til 4 pers

 
# Ingredienser
4 dl kokosmælk fra dåse
1½ dl mælk
50 g brun farin
50 g grødris
2 tsk stødt allehånde
30 g smør
1 tsk stødt kanel

 
* Tilberedning
1 Hæld kokosmælk og mælk i en gryde og varm det forsigtigt op.
Tilsæt farin og rør, til det er opløst.

 
2 Tilsæt ris og allehånde og bring det lidt efter lidt i kog.
Lad det simre svagt under hyppig omrøring i 45-60 min,
eller til det er tykt.

 
3 Rør smørret i og server, så snart smørret er smeltet,
drysset med kanel.

 
Se alle de bedste opskrifter med Ris

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her