Logo

Pandekager med banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pandekager med banan


Små, lette pandekager med en mild smag af banan. Server dem gerne med sirup, bær eller en god klat skyr eller koldt flødeskum.

Til 4 personer

 

# Ingredienser:

4 bananer, modne

3 æg, delt i blommer og hvider

1 tsk honning (udelad, hvis bananerne er meget modne)

3 spsk fløde eller mælk

25 g hvedemel eller sigtemel

1 tsk bagepulver

1 tsk stødt kanel

1 tsk salt

smør til at stege i

*

 

Fremgangsmåde

Mos bananerne til en grov puré, men uden store klumper.

Rør æggeblommer, honning, fløde, mel, bagepulver og kanel sammen.

Pisk æggehviderne stive med salt, og vend dem i forsigtigt i dejen.

Smelt lidt smør på en blinispande eller en almindelig stegepande.

Hæld 2-3 spsk dej på panden ad gangen over middel varme, og smør den lidt ud.

Sæt gerne flere omgange dej på panden ad gangen.

Steg pandekagerne gyldne på begge sider, ca. 2-3 min på hver side.

Server pandekagerne i små stakke, enten lune eller kolde.

 

Tips: Alt efter hvor saltet, du foretrækker dine bananpandekager, kan du justere mængden

Se også vores andre opskrifter på pandekager



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banantærte med appelsin og chokoladeABC - Appelsin, Banan og Chokolade - er en herlig kombination. Her sat sammen til en...
• BananasplitBananasplit var en populær dessert i 80'erne. Men heldigvis har det gode det med at...
• Banantærte med appelsin og chokoladeABC - Appelsin, Banan og Chokolade - er en herlig kombination. Her sat sammen til en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os