 
 
   
Dessert Is. Arbejdstid: 20 min. Frysetid: mindst 4 timer. Middelsvær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 4-6 personer.
   
# Ingredienser
til Pistacie-is
4 æggeblommer 
flormelis (ca. 4 spsk) 
pistaciemasse 
usaltede pistacienøddekerner 
½ l piskefløde 
*
Sådan laves Pistacie-is
1. Pisk æggeblommerne hvide og skummende med flormelis. 
 
2. Hak pistacienøddekernerne. 
 
3. Kom pistaciemassen i æggene og rør blandingen ensartet. 
Tilsæt pistacienødderne. 
 
4. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i pistaciemassen.
 
5. Kom isen i en plast- eller aluform og sæt den i fryseren
i mindst 4 timer. 
Rør i isen 3-4 gange den første time under indfrysningen, så
æggemassen ikke synker til bunds. 
Holdbarhed i fryser: 2-3 måneder. 
 
Tips: Den færdige is kan overtrækkes helt eller
delvis med smeltet mørk chokolade. 
 
Variation: En hurtigere metode at fremstille
pistacie-is på er at blødgøre  færdig Flødeis, blande den med  pistaciemasse og derpå
genfryse isen. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Pistacie
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------