Logo

Risklatter - klatkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Risklatter - klatkager

 

Klatkager eller Risklatter er perfekte til en rest risengrød, serveres med flormelis og eller syltetøj...

Til 4 personer. Tilberedningstid: ½ time. Ikke fryseegnet

 

# Ingredienser

En rest risengrød (2-3 dl)
1 dl hvedemel

1 spsk melis
1 knsp salt
½ citron

1 æg

smør til bagning

 

* Fremgangsmåde

1. Rør risengrøden sammen med mel, sukker, salt, reven skal af ½ citron og saften samt et helt æg.

 

2. Bag straks små klatter i smør på en pande, til de er gyldenbrune på begge sider.

 

3. Serveres varme med sukker og kanel eller syltetøj.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IngefærfromageIngefærfromage er en lækker og frisk dessert til både fest og hverdag. Den krydrede smag...
• Mocca eclair - slankI Paris kan du købe éclairs i ethvert bageri. Eclair betyder lyn, og navnet hentyder...
• Chokolade-tiramisu med bananchipsTiramisu er en dessert der næsten falder i alles smag. Denne er toppet med chokolade og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!