Logo

Bündnerfleisch med cherry chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bündnerfleisch med cherry chutney 


Bündnerfleisch, også kendt som Bindenfleisch eller Viande des Grisons, er et lufttørret oksefilet, der produceres i kantonen Graubünden, Schweiz.

Forret. 2 portioner. Tid: 30 minutter

 
# Ingredienser
200 g bündnerfleisch, tyndt skåret
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 rød chili peber
25 g ingefær
400 g kirsebær (glas)
1 spsk olie
25 g sukker
2 spsk æble cider eddike
salt og peber
2 spsk sennep

 
* Tilberedning
Hak skalotteløg og hvidløg.
Fjern frø og hak chili peber. (husk handsker)
Skræl ingefær og hak dem fint.
Si kirsebær og gem juicen.

 
Varm olien i en gryde. Svits skalotteløg, hvidløg og chili
Drys med sukker, kirsebær og æbleeddike, og 5-6 spsk af juice.
Krydr med salt, peber, og sennep.
Lad det simre ca 10 min.

 
Anret bündnerfleisch på tallerkener, tilsæt chutney og server.
Tilsæt hakkede valnøddekerner og grøn salat.

 
Ernæring pr portion: Kalorier: 557 kcal. Fedt: 16 g. Kulhydrat: 61 g. Protein: 42 g.

 
Se info om Bündnerfleisch 
 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her