 
 
   
Her anvendes
squashens indmad i fyldet, som er krydret med ingefær, kommen og karry. Kød,
frugt og grønsager gør det virkelig velsmagende. 
Tid: 45 min,
heraf  10 min i ovnen. 4 pers. 
 
# Ingredienser
2-3 squash 
vand, salt 
 
FYLD: 
1 lille løg 
2 fed hvidløg 
1 æble 
1 gulerod 
400 g hakket oksekød
1 spsk olie 
½ tsk stødt ingefær 
1 tsk stødt kommen 
1-2 tsk karry 
½ tsk salt 
1
oksebouillonterning 
1-2 dl vand
1-2 dl reven ost
 
* Fremgangsmåde 
1. Skyl squashene.
Del dem på langs. 
 
2. Blancher
squashene i letsaltet vand (1 tsk salt pr. liter vand) . 
Lad dem løbe af. Grav indmaden ud. Gem skallerne. 
 
3. Skræl løg,
hvidløg, æble og gulerod. Hak løg og hvidløg fint. 
Skær æble, gulerod og squashkød i fine tern. 
 
4. Svits kødet i
olien nogle min. Smuldr det med en gaffel. 
Tilsæt løg, hvidløg og grønsager. Lad alt stege 5-10 min. 
Tilsæt krydderierne og salt. 
Smuldr-oksebouillonterningen
i, tilsæt vand og lad det simre nogle min. 
 
5. Fordel kødfyldet
i squashskallerne. 
Stil dem i et
ovnfast fad eller en lille bradepande. 
Drys reven ost over. 
 
6. Gratiner i ovnen
ved 225 °C i 10 min. 
 
7. Server retten med
en blandet grøn salat og yoghurt naturel som sauce.
 
Tips: Squashen kan erstattes med aubergine. Gå frem
som anvist. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------