 
 
Gullasch er en skøn simreret, som oprindeligt kræver meget
lang tilberedelsestid. Her er opskriften for dig, som har kødrester fra søndagsstegen.
Læs her!
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 20 min. 
 
# Ingredienser
4 store løg 
20 g smør 
1 spsk olie 
1 fed hvidløg 
300 g stegt kød 
1 spsk paprika edelsüss
1 tsk hel kommen 
2 dl bouillon af
terning 
1 spsk tomatpuré 
salt, peber fra
kværn 
1 spsk maizenamel 
 
* Tilberedning
 
1. Pil løgene og hak
dem fint. 
Svits dem gyldne i
smør og olie i en stor gryde. 
Pres hvidløgsfeddet
over. 
2. Skær kødet i
store terninger, der brunes i fedtstoffet. 
Tilsæt paprika og
kommen. Rør godt rundt. 
 
3. Tilsæt bouillon
og tomatpuré og bring retten i kog. 
Lad den snurre i 10
min. 
Smag til med salt og
peber, evt. også mere paprika. 
 
4. Jævn retten med
maizenamel rørt ud i koldt vand. 
 
5. Server
kartoffelmos eller løse ris til.