 
 
 
I denne krydrede
gryderet simrer kødet sammen med både hvidløg, syrlig solbærsaft og syltede
løg.
Oksekød sælges ofte
i grydeklare tern i supermarkederne. 
Tid: 45 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
500 g oksekød i tern
1-2 spsk olie 
1 løg 
1½ spsk knuste
grønne peberkorn 
1 fed hvidløg 
1 dl solbærsaft 
2 dl vand 
1 terning grønsagsbouillon
1 spsk Maizena 
1 spsk soya 
1 dl syltede løg 
½ tsk salt 
¼ tsk peber 
 
* Fremgangsmåde
1. Opvarm olien på
en pande eller i en lille stegegryde. 
Kom kødet i og brun
det på alle sider. 
 
2. Pil løget og hak
det. 
Kom de knuste grønne
peberkorn, løg og presset hvidløg i gryden. 
 
3. Hæld solbærsaft
og vand ved. 
Smuldr bouillonterningen i. 
 
4. Lad det simre
under låg i 30-35 min. 
 
5. Rør Maizenaen ud
i lidt koldt vand og rør det i. 
Tilsæt soya og
syltede løg. 
 
6. Smag til med salt
og peber. Varm den igennem. 
Server fx med pasta.
 
Tips: I stedet for oksekød i tern, kan du bruge
højreb skåret i 3x3 cm tern. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------