Logo

Farserede duer med kirsebærpickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farserede duer med kirsebærpickles 

 
Duer har fint, mørkt kød med vildtsmag. Her en god opskrift, som også kan anvendes til fasan eller rype. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 1 time og 15 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
4 duer à 200 g
4 skiver parmaskinke
2 spsk smør eller margarine
1 dl tør hvidvin

 
FYLD:
250 g hakket kalvekød
3 skiver hakket parmaskinke
10 blade hakket basilikum
½ tsk salt
½ tsk peber
1 ½ dl piskefløde

 
SAUCE:
2 dl sky
1 dl piskefløde
1 spsk Maizena
1 spsk portvin

 
KIRSEBÆRPICKLES:
250 g syltekirsebær
1½ dl sukker
½ dl hindbærvineddike
1 spsk balsamico
1 ½ dl vand
1-2 stjerneanis
2-3 laurbærblade
1 kanelstang

 
* Fremgangsmåde
1. Begynd med picklesen. Udsten bærrene og læg dem i en skål.

 
2. Bring ingredienserne til lagen i kog. Hæld den over bærrene.
Lad det trække 20 min.

 
Si lagen og kog den i 5 min. Hæld den igen over bærrene. Stil det koldt.

 
3. Duerne skal helst udbenes, på nær vinger og lår.

 
4. Bland ingredienserne til fyldet til en smidig fars.

 
5. Fyld duerne med farsen. Bind op og fæstn med tandstikkere.
Bind en skinkeskive om hver due.

 
6. Smelt fedtstoffet i en gryde og brun duerne.

 
7. Hæld hvidvinen ved og lad efterstege under låg 30 min.
Spæd med lidt vand hvis det ser tørt ud i gryden.

 
8. Lad de stegte fugle hvile ca. 20 min under alufolie.

 
9. Mål skyen. Bring den i kog.
Tilsæt fløden og jævn med Maizena. Smag til med portvin.

 
10. Server duerne flækkede med kirsebærpickles, sauce, salat og råstegte kartofler.

 

Se alle de bedste opskrifter med Vildtkød

Se alle de bedste opskrifter med Brød

Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her