Logo

Dybstegte forårsruller fra Singapore – de skal bare prøves

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dybstegte forårsruller fra Singapore – de skal bare prøves 

 
De bedste små sprøde forårsruller som smager helt og aldeles vidunderligt, som i Singapore og så er de nemme at lave - få opskriften her.
Forberedelsestid: 40 min. Tilberedningstid: 25 min. Giver 18 skønne forårsruller.

 
# Ingredienser
2 spsk olie
2 fed hvidløg, hakkede
3 cm frisk ingefær, revet
100 g hakket svinekød
100 g hakket kalkunkød
50 g rå rejer, hakket
2 tsk sesamolie
2 stilke bladselleri, finthakkede
1 lille gulerod, finthakket
125 ml (90 g) vandkastanjer, hakkede
4 forårsløg, hakkede
250 ml (45 g) kinakål, fintstrimlet
125 ml hønsebouillon
1 spsk majsmel
2 spsk østerssauce
1 spsk soyasauce
½ tsk salt
½ tsk peber
60 ml (30 g) majsmel, ekstra
80 ml vand
36 små stykker forårsrulledej
olie til dybstegning
dipsauce eller sød chilisauce fra flaske

 
* Tilberedning
1. Opvarm 1 spsk af olien i en wok eller stegepande.
Tilsæt hvidløg og ingefær og rør godt i 30 sekunder.
Tilsæt hakket svinekød, kylling og rejer og rør i 3 min
eller indtil kødet er stegt.
Hæld kødblandingen over i en skål og rør sesamolien i.
Sæt kødblandingen til afkøling.

 
2. Tør wokken af og opvarm resten af olien.
Tilsæt bladselleri, gulerod, vandkastanjer, forårsløg og
kinakål og steg under omrøring i 2 min.
I en skål blandes hønsebouillon, majsmel, østerssauce,
soyasauce, salt og peber godt.
Hæld blandingen sammen med grønsagerne og rør indtil
den er ensartet. Rør kødblandingen i.

 
3. Bland det ekstra majsmel sammen med vandet i en kop
og rør godt rundt.
Læg et stykke forårsrulledej på bordet så et af hjørnerne
vender mod dig selv, og pensl alle kanterne med majsmel-
blandingen.
Læg et nyt stykke dej oven på det første og pensl kanten.

 
Dybstegte forårsruller fra Singapore – de skal bare prøves 
Spred 1 spsk fyld hen over det nederste hjørne af pandekagen.
Fold det nederste hjørne hen over fyldet og fold hjørnerne i
siden henover. Rul forårsrullen sammen.
Fortsæt på samme måde med resten af forårsrullerne.

 
4. Opvarm olien i en stor pande og dybsteg forårsrullerne,
nogle stykker ad gangen, i 2-3 min, til de er sprøde og gyldne.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle og
server dem med dipsauce efter eget valg.

Dybstegte forårsruller fra Singapore – de skal bare prøves 
Dybstegte forårsruller fra Singapore – de skal bare prøves 
Dybstegte forårsruller fra Singapore – de skal bare prøves 

 
Se alle de bedste opskrifter fra Indien  Asien  Singapore

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her