Logo

ForĂĽrsruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ForĂĽrsruller

 
Denne klassiske, kinesiske ret er meget populĂŚr. Serveres varm eller kold med sojasauce eller hoisindip, som her ogsĂĽ er opskrift pĂĽ nederst.
Forret eller frokost 4 portioner. SvĂŚrhedsgrad: SvĂŚr. Forberedelse: 45 min. Tilberedning: 45 min.

 
# Ingredienser
175 g kogt, hakket flÌskekød
75 g kogt, hakket kyllingekød
1 tsk lys sojasauce
1 tsk farin
1 tsk sesamolie
1 tsk vegetabilsk olie
225 g bønnespirer
25 g bambusskud fra dĂĽse, afdryppet, skyllet og hakket
1 grøn peberfrugt, udkernet og hakket
2 forürsløg, i skiver
1 tsk Maizena
2 tsk vand
vegetabilsk olie, til friturestegning

 
PANDEKAGER
125 g hvedemel
5 spsk majsmel
4½ dl vand
3 spsk vegetabilsk olie

 
* Tilberedning
1. Rør flÌskekød, kyllingekød, sojasauce, farin og sesamolie sammen.
TildĂŚkkes og marineres 30 min.

 
2. Varm olien i en forvarmet wok.
TilsÌt bønnespirer, bambusskud, peberfrugt og forürsløg og svits under omrøring i 2-3 min.
TilsÌt kød og marinade og svits yderligere 2-3 min.

 
3. Rør Maizena ud i vandet og rør det i wokken. SÌttes til side og afkøles helt.

 
4. Pandekager: Bland hvedemel og majsmel og rør gradvist vandet i til en glat, flydende dej.

 
5. Varm en lille, olieret pande.
HĂŚld en ottendedel af dejen pĂĽ panden og steg pandekagen i 2-3 min.
Gentag med resten af dejen.
De bagte pandekager dÌkkes med et fugtigt klÌde, mens de øvrige bages.

 
6. LÌg pandekagerne ud pü køkkenbordet og lÌg en ottendedel af fyldet midt pü hver af dem. Kanterne pensles med vand, siderne foldes ind og de rulles sammen.

 
7. Varm olien til friturestegning i en wok til 180 °C.
Steg forürsrullerne ad flere omgange i 2-3 min, eller til de er gyldne og sprøde.
Tages op med en hulske, afdryppes og serveres straks.
 

NĂŚringsindhold:
Kalorier 442 Sukker 4 g. Proteiner 23 g. Fedt 21 g. Kulhydrater 42 g. MĂŚttede fedtsyrer 3 g.


ForĂĽrsruller

ForĂĽrsruller

ForĂĽrsruller

 
Hoisinsauce
Denne søde og krydrede, brunrøde sauce kombineres ofte med sojasauce i krydringen af wokretter og kan ogsü anvendes alene i tilberedning af skaldyr, spareribs og and. Den sÌttes undertiden pü bordet i en lille skül som en dip-sauce. Se opskrift her.

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Forretter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her