
 
Pasta og porrer gratineret med ost, er tilbehøret til
aftenens krebinetter. Vi har brugt blåskimmelost, men brug den ost du har i
køleskabet eller bedst kan lide. 
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 18 min. Fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen
 
# Ingredienser til Krebinetter med pastagratin:
Krebinetter: 
250-300 g hakket kalve- eller svinekød 
salt og peber 
2 spsk hvedemel 
1 æg 
3 spsk rasp smør/olie 
 
Gratin: 
150 g kort pasta 
2 porrer (fintsnittede) 
1 dl mælk 
50 g blåskimmelost, brie eller revet mozzarella
muskatnød 
salt og peber 
2 spsk parmesanost (revet) eller revet mozzarella
1 spsk rasp
*
 
Sådan laver du Krebinetter med pastagratin:
Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til
krebinetter. 
Vend dem først i mel, så i sammenpisket æg og til sidst i
rasp. 
 
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Tilsæt porrerne de
sidste 4 min. af kogetiden. 
 
Steg krebinetterne på en pande med smør og olie ca. 5 min.
på hver side. 
 
Varm mælk og ost sammen i en gryde og vend de afdryppede
pasta/porrer i. 
Smag til med revet muskatnød, salt og peber og fordel det i
et smurt, ovnfast fad.
Drys med revet parmesan blandet med rasp og gratiner under
grillen i ovnen i ca. 5 min.
 
 
Se Forskellen
på krebinetter og karbonader
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD