
Svinemørbraden
er paneret med den japanske panko-rasp, der giver kødet en ekstra sprød
overflade.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stege/bagetid:
ca. 30 min. 
 
#
Ingredienser til Panko-mørbrad med ovnkartofler:
1
svinemørbrad 
2 tsk
røgsalt og friskkværnet peber 
2-3
spsk hvedemel 
1
æg 
2
dl panko-rasp (evt almindelig rasp) 
1
drys knust chili 
2 spsk
revet parmesanost 
olie
og smør til stegning 
 
Tilbehør:
500
g kartofler 
2 spsk
olie røgsalt 
2Sg
smør 
250
g fine grønne ærter 
2-3
spsk hakket persille 
* Sådan
laver du Panko-mørbrad med ovnkartofler:
Afpuds
mørbraden. 
Skær
den over på midten, og lavet snit på langs et par cm ned i kødet. 
Bank
de to stykker mørbrad ud med en kødhammer eller kagerulle. 
Krydr
med røgsalt og peber. 
Lad
kødet hvile i ca. 15 min. 
 
Skær
kartofler i terninger, og vend dem med olie i et ovnfast fad. 
Bag
dem ved 200 °C i ca. 30 min. 
Krydr
kartoflerne med røgsalt. 
Vend
mørbradstykkerne i mel, dernæst i sammenpisket æg, og til sidst i panko-rasp
blandet med chili og revet parmesanost. 
 
Steg
de to stykker kød på en pande med gyldent smør og olie i ca. 4 min. på hver
side. 
Smelt
smør i en gryde, og tilsæt ærterne. 
Krydr
med salt, og drys med hakket persille. 
Server
panko-mørbrad med ovn kartofler og ærter med persille. 
 
 Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
 Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD