Logo

Rosmarinroulader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosmarinroulader 

 
Vælg gerne flæskekød eller kalv og flæsk til disse roulader. Det passer ekstra fint sammen med rosmarin. Her er en virkelig lækker ret, det er altid godt!
Tid: 30 min. Rouladerne er fryseegnede. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.

 
# Ingredienser
4 spsk rasp
1 dl vand
500 g hakket svinekød eller kalv og flæsk
2 æg
1 tsk salt
1 tsk rosmarin
1 tsk paprika
¼ tsk peber
2 spsk smør eller margarine

 
SAUCE:
2 dl yoghurt naturel
1 dl cremefraiche
½ bdt. persille
½ bdt. dild
salt og peber

 
* Fremgangsmåde
1. Kom raspen i en skål.
Hæld vandet på og lad det trække 10 min.

 
2. Tilsæt kød, æg, salt og krydderier.
Rør det sammen til en smidig fars.

 
3. Form ovale kødboller og læg dem på et skyllet skærebræt.

 
4. Smelt fedtstoffet på en stegepande.
Når det er stegeklart lægger du rouladerne på og steger dem gyldne på alle sider.
Pas på at panden ikke bliver for varm, så de når at blive gennemstegte og ikke brænder på.

 
5. Bland yoghurt og cremefraiche.
Krydr med masser af hakket persille og dild.
Smag til med salt og peber.

 
6. Server rouladerne med grønsagsris og saucen.

 
Tips: For den som er særlig glad for rosmarinsmagen, kan saucen også krydres med lidt smuldret rosmarin.

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket flæskekød

Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her