 
Skinkefad er nemt og det tager kun et kvarter at lave. Skal det være
nemt, så skulle du prøve denne ret. Hurtig at lave og smager fantastisk
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 15 min. 
 
# Ingredienser
250 g friske
champignon 
50 g smør 
12 små eller 8 store
skiver skinke 
1 pose hvid sauce 
rødvin 
1 spsk tomatpuré 
persille 
 
* Tilberedning
1. Rens de friske
champignons og svits dem i smør på en pande i 5 min. 
Læg dem i et ovnfast
fad. 
 
2. Rul
skinkeskiverne sammen og læg dem over svampene. 
 
3. Pisk saucen op
med væde efter anvisningen - væden skal være rødvin tilsat 1 spsk tomatpuré.
Lad det koge op og hæld derefter saucen over skinken i fadet. 
 
4. Stil fadet i en
varm ovn (200 °C) i ca 10 min, til retten er varm. 
 
5. Drys med hakket
persille ved serveringen. Giv løse ris/brød til. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, 
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.