 
 
   
Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: ca. 20
min. Kogetid: 20 min. Middelsvær at lave. Retten er dyr. (4 personer) 
 
# Ingredienser til Andebryst
med grønsagsbearnaise:
800 g andebrystfileter 
groft salt 
 
Grønsagsbearnaise:
1 gulerod 
1 lille båd selleri 
½ porre 
2 spsk vindruekerneolie 
3 skalotteløg 
3 dl hønsebouillon 
2 spsk bearnaiseessens 
1 spsk friske estragonblade eller estragon i lage 
salt og peber 
 
* Sådan laves Andebryst
med grønsagsbearnaise:
- Rids andebrystfileterne på skindsiden. Gnid dem med salt.
 
 
- Læg dem på en varm pande med skindsiden nedad og steg dem
8-10 min. og 6-8 min. med kødsiden nedad.
 Herefter skal de hvile 4-5 min., før de skæres ud.
 
 
- Tilsæt hønsebouillon og lad det småkoge 10 min.
 
 
- Hæld grønsagsblandingen i blender og tilsæt
bearnaiseessens og estragon.
 Smag til med salt og peber, så snart en ensartet, luftig
konsistens er opnået.
 Saucen kan også piskes jævn med håndmixer eller piskeris.
Anretning:
Skær andebrystfileterne i skrå skiver og anret dem på fad
eller tallerkener. 
Kom lidt grønsagsbearnaise ved og server resten til. 
Server fettuccine, ris eller kartofler til. 
 
Tips: Grønsagsbearnaisen kan rundes af med lidt smør, der
piskes i lige før servering. 
Se flere
opskrifter med And 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------