Logo

Pærer Belle Hélène

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pærer Belle Hélène 

 
Dessert. Arbejdstid: 30 min. Kogetid, pærer: ca 15 min. Afkøling, pærer: ca 30 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Pærer Belle Hélène
4 store pærer
½ l vaniljeis

 
Sukkerlage:
sukker (1½ dl)
½ stang vanilje

 
Chokoladesauce:
ren, mørk chokolade
1½ dl mælk
3 spsk piskefløde
1 spsk sukker
smør
Portionsglas
*
Sådan laves Pærer Belle Hélène
Pærer:
1. Skræl pærerne og fjern blomst og stilk.
Del dem en gang på langs og befri dem for kernehus.

 
Sukkerlage:
2. Bland vand og sukker i en gryde og bring det i kog.
Dæmp varmen, læg den flækkede vaniljestang i, og lad pærerne mørne i lagen 6-8 min.
Lad dem svale 5-8 min., tag pærerne op med en hulske og lad dem dryppe af.
Lad dem blive helt kolde.

 
Chokoladesauce:
3. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en gryde med mælk og fløde.
Bring langsomt grydens indhold til kogepunktet.
Tilsæt sukker og smør, når chokoladen er smeltet.
Lad chokoladesaucen koge et øjeblik.

 
Anretning:
4. Skiv eller kugl isen op og fordel den i portionsglassene.
Anret pærerne ovenpå.
Hæld lidt af den varme chokoladesauce over og server omgående.
Server resten af saucen til.

 
Tips: Se Flødeis, luksus. Henkogte pærer eller pærer fra dåse kan bruges som de er.
Se også Pærer, henkogte.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pærer

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her