 
 
   
Honning- og sojasauceglasuren giver andens skind en smuk
glans og smag. En enkel ret, men med et meget lækkert resultat. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 2¼ time.
Tilberedning: 30 min. 
 
# Ingredienser
1 tsk mørk sojasauce 
2 spsk klar honning 
1 tsk hvidløgseddike 
2 fed hvidløg, pressede 
1 tsk stødt stjerneanis 
1 tsk Maizena 
2 tsk vand 
2 andebryster uden ben, a 225 g 
selleriblade, agurkeskiver og klippet purløg, til pynt
 
* Tilberedning
1. Rør sojasauce, honning, hvidløgseddike, hvidløg og
stjerneanis sammen. 
 
2. Rør Maizena og vand sammen. til en jævning og rør den i
sojablandingen. 
 
3. Læg andebrysterne i et lavt, ovnfast fad. 
De pensles med sojamarinaden på begge sider. 
Tildækkes og marineres i køleskabet i mindst 2 timer, helst
natten over. 
 
4. Tag andebrysterne op og steg dem i en forvarmet ovn ved
220 °C i 20-25 min. 
De pensles hyppigt med marinaden. 
 
5. Andebrysterne tages ud og anbringes under en forvarmet
grill i 3-4 min for at karamellisere overfladen. 
 
6. Tag andebrysterne ud fra grillen og skær dem i tynde
skiver, som arrangeres på et varmt fad.
Pynt med selleriblade, agurkeskiver
og klippet purløg.
Serveres straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 176. Sukker 8 g. Proteiner 22 g. Fedt 5 g.
Kulhydrater 10 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 
 
 
 
 
 

Kokkens tip
Hvis andebrysterne begynder at blive for mørke, mens de er i
ovnen, dækkes de med alufolie. Kontroller om de er gennemstegte ved at stikke
spidsen af en kniv i den tykkeste del af kødet - kødsaften skal være klar. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.