
 
Det ser godt ud og
samtidig er det dejligt krydret: Kalkunterninger og cherry tomater stukket på
rosmarinstilke og stegt gyldenbrune - Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min. 
 
# Ingredienser
1 løg
300 g kalkunfilet
12 cherry tomater
4 stilke rosmarin 
salt og peber
2 spsk olie
1½ dl
grønsagsbouillon
1-2 tsk saucejævner
til brun sauce
 
* Tilberedning
1. 1 løg skæres i fine terninger. 
300 g kalkunfilet skæres
i 12 terninger. 
I terningerne og i
12 cherry tomater bores der huller med et træspid. 
Derefter stikkes 3
terninger kalkun og 3 cherrytomater hver på 4 stilke rosmarin. 
Der krydres med salt
og peber. 
Svits spiddene et øjeblik i 2 spsk varm olie på alle sider. 
 
2. Spiddene lægges på et ildfast fad. 
De steges i den forvarmede
ovn ved 200 °C i 10 min (varmluft 180 °C). 
Løgene steges et
øjeblik i stegeskyen. 
Derefter hældes 1½
dl grønsagsbouillon i panden, og det hele koges ind uden låg i 3-4 min. 
Kom 1-2 tsk
saucejævner til brun sauce i. 
Serveres til
spiddene. 
 
Energi pr. portion: 274
kcal (1147 kJ) 37 g protein, 12 g fedt, 5 g kulhydrater
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.