Logo

Kylling med æg og ærter - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med æg og ærter - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Bagte æg på mørt kyllingekød i bechamelsauce med mandler og ærter. Lækker portionsanretning til fire. Festlige ser de ud og så er de nemme at tilberede.
4 Personer

 
# Ingredienser
15 g smør
25 g hvedemel
2½ dl mælk
¼ tsk revet muskat
salt og peber
400 g kogt kyllingekød, uden skind og ben
½ dl grofthakkede mandler
1 fed hvidløg
2 dl ærter
4 æg

 
* Tilberedning
Start med at lave en bechamelsauce ved at smelte smørret
i en kasserolle og drys melet i under piskning.
Tilsæt mælk lidt efter lidt.
Kog saucen igennem i 3-4 min, til den bliver tyk.
Smag til med muskat, salt og peber.

 
Pluk kødet og bland det med mandler, revet hvidløg og ærter.
Bland det sammen med bechamelsaucen.
Det er ikke sikkert, det hele skal bruges.
Varm det så op, smag til med salt og peber.
Fordel i fire tekopper, slå et æg ud over og
bag i ovnen ved 180 °C til hviden er fast.

 
Se alle de bedste opskrifter med Æg

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her