 
 
   
En rigtig fest-ret.
som passer til en intim lille gæstemiddag. Det smager saftsuseme godt.
Retten hitter! Her er en virkelig lækker ret med kylling 
Tid: 45 min. 4 pers.
Er I kun 2 💘, så halver ingredienserne
 
# Ingredienser
4 stk kyllingebryst
(1 kg) 
25 g smør
1-2 skalotteløg 
1 tsk salt 
¼ tsk peber 
3 dl mousserende
hvidvin eller champagne 
2 dl cremefraiche 
champignon
grønne asparges
 
* Fremgangsmåde
1. Smelt fedtstoffet
på en stegepande. 
Når det er stegeklart,
lægger du kyllingestykkerne på og bruner dem på alle sider. 
 
2. Pil og hak
løgene. 
Steg dem nogle min i
fedtstoffet efter kyllingen. 
Læg
kyllingestykkerne tilbage på panden. 
 
3. Drys med salt og
peber. 
 
4. Hæld 2 dl af
hvidvinen ved og lad retten simre under låg ved svag varme i 20 min. 
 
5. Tag kyllingekødet
op og hold det varmt. 
 
6. Kom cremefraiche
på stegepanden. Pisk den. 
Lad saucen koge i
6-8 min. 
 
7. Tilsæt resten af
hvidvinen og giv saucen et opkog. 
 
8. Skær kødet i fine
skrå skiver. 
 
9. Server med
saucen, grønne asparges og små, let brunede champignon. 
 
Tips: Kalkunfilet kan tilberedes på samme måde som
ovenfor. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------