Logo

Kyllingefilet à la Kiev

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingefilet à la Kiev

 
Kyllingebryst forhandles frosne klar til at blive tilberedt. Det er reel og billig mad som kan tilberedes til mange spændende retter. Kylling à la Kiev kan både serveres som frokostret og middagsret.
Til 2 personer. Tilberedningstid: ½ time. Stegetid: 15-20 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
brystfileter fra 1 stor kylling eller 1 pakke frosne brystfileter
salt og peber

1 æg
1 dl rasp
50 g smør eller margarine


Fyld:
50 g smør
1 æggeblomme
groftkværnet peber

 
* Tilberedning
1. Udben bryststykkerne og skær en lomme i hver filet.
Rør smør og æggeblomme sammen til fyldet og krydr med lidt salt og peber.
Form smørret til en pølse og sæt den koldt 1 times tid.

 
2. Skær det kolde smør midt igennem på langs og læg en portion i hver filetlomme.
Luk åbningen med kødnåle eller tandstikkere.

 
3. Vend fileterne i sammenpisket æg derefter i rasp.

 
4. Lad smørret blive gyldent på en pande. Steg fileterne ca 15 min.
Serveres med salat og flûtes som frokostret eller med ris til som middagsret.

 
Tips: Kylling à la Kiev tilberedes også som ruller: Bank brystkødet fladt, kom smørrulle på og vikl kødet herom.
Hold det sammen med kødnåle eller bind omkring med bomuldsgarn.




INFO: Kijev [ki·æf] eller Kiev er hovedstaden og den største by i Ukraine, beliggende i Kijev oblast i den centrale del af landet ved bredden af floden Dnepr. Byen har 2.935.239 indbyggere og er dermed den ottende største by i Europa. Kijev er et vigtigt center for industri, videnskab, uddannelse, kultur og i særdeleshed madkultur i Østeuropa.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her