 
 
   
Kyllingefileterne
ser appetitlige ud med det grønne fyld, som også giver meget smag til kødet. Her
er en virkelig lækker ret med ris og salat. Ret nemt og lækkert 
Tid: 35 min, heraf
25 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
4 kyllingefileter (
400 g) 
½ bdt. persille 
2 spsk madeira 
2 spsk reven
parmesanost 
½ tsk salt 
1 knsp cayennepeber 
1 fed hvidløg 
8-10 grønne oliven 
8-10 sorte oliven 
2 spsk olie 
1 dl vand 
 
* Fremgangsmåde
1. Optø
kyllingefileterne hvis du bruger frosne. 
Læg dem på et
skærebræt og skær en dyb, lang lomme midt i fileterne. 
 
2. Mix persille,
madeira, ost, salt, cayennepeber, hvidløg og oliven til en fars. 
 
3. Fyld farsen i
lommerne på kødet og fæstn med tandstikkere. 
 
4. Opvarm olien på en
pande som tåler at gå i ovnen. 
Læg kødet på og brun
det på alle sider. Spæd med 1 dl vand. 
 
5. Stil kødet i
ovnen ved 175 °C og eftersteg i 25 min. 
 
6. Skær
kyllingefileterne tværs over med et skråt snit. 
 
7. Server retten med
safranris og en salat
med brøndkarse. 
 
Tips: En hel kylling kan også anvendes til denne
ret. 
Farsen lægges da
under brystskindet og kyllingen steges hel i ovn. 
Tid: 45-50 min. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------