 
 
   
Den bedste opskrift på virkelig lækker kylling i wok med ris
og dejlige grønsager. Hele retten laves i gryde og wok, og er let og hurtig at
lave.
Til 4 pers
 
# Ingredienser
350 g langkornede, hvide ris 
1 tsk stødt gurkemeje 
salt 
2 spsk majsolie 
350 g kyllingeoverlår uden skind og ben, i skiver 
1 rød peberfrugt, udkernet og skivet 
1 grøn peberfrugt, udkernet og skivet 
1 frisk grøn chili, udkernet og fint hakket 
1 gulerod, groft revet 
150 g bønnespirer 
6 forårsløg, skivede, plus ekstra til pynt 
2 spsk lys sojasauce 
 
* Tilberedning
1 Kom ris og gurkemeje i en stor gryde letsaltet vand og 
kog dem ca. 10 min, til risene akkurat er møre. 
Risene afdryppes godt, og 
overskydende væde presses ud med køkkenrulle. 
 
2 Varm majsolien i en stor, forvarmet wok eller pande. 
Tilsæt kyllingekød og svits under omrøring for kraftig
varme, 
til det begynder at blive gyldent. 
Tilsæt peberfrugter og chili og svits under omrøring i 2-3 min.
 
3 Hæld de kogte ris i wokken, en smule ad gangen, og 
vend det godt sammen efter hver tilsætning, 
til det er godt blandet, og risene ikke klumper. 
Tilsæt gulerod, bønnespirer og forårsløg og 
svits under omrøring i yderligere 2 min. 
Dryp sojasauce over og vend det sammen. 
 
4 Hæld retten i et varmt serveringsfad, 
pynt med ekstra forårsløg og server straks. 
 
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------