 
 
   
Ananas og blommesauce giver denne farverige ret en sødme og
frugtsmag, som passer godt til andekødet. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 25 min. 
 
# Ingredienser
4 andebryster 
1 tsk kinesisk femkrydderi
1 spsk Maizena 
1 spsk chiliolie 
225 g pillede miniløg 
2 fed hvidløg, pressede 
100 g babymajs 
175 g ananasstykker fra dåse 
6 forårsløg, i skiver 
100 g bønnespirer 
2 spsk blommesauce 
 
* Tilberedning
1. Fjern skindet på andebrysterne og skær dem i tynde
skiver. 
 
2. Rør femkrydderi og Maizena sammen og vend kødstykkerne i
blandingen, til de er helt dækkede. 
 
3. Varm olien i en forvarmet wok. 
Lynsteg andekødet i 10 min, til det begynder at krølle langs
kanterne. 
Tag det op og sæt det til side. 
 
4. Kom løg og hvidløg i wokken og lynsteg i 5 min, eller til
de er bløde. 
Tilsæt babymajs og lynsteg yderligere 5 min. 
Tilsæt ananas, forårsløg og bønnespirer og lynsteg 3-4 min. 
Rør blommesaucen i. 
 
5. Kom andekødet tilbage i wokken og vend det hele sammen. 
Fordeles varme portionsskåle og serveres varm. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 241. Sukker 7 g. Proteiner 26 g. Fedt 8 g.
Kulhydrater 16 g. Mættede fedtsyrer 2 g. 
 
 

 
 
Kokkens tip
Køb ananasstykker i deres egen saft og ikke i sukkerlage for
at få en friskere smag. Kan du kun få dem i sukkerlage, skylles de i koldt vand
og afdryppes godt inden anvendelse. 
Kan du ikke finde blommesauce i din
butik, så lav den selv (se opskrift)
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.