Logo

Due, udbening af

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Due, udbening af

 
Sådan udbenes en due:
1. Skær med en skarp kniv ned langs begge sider af rygraden.
Snittet skal gå gennem skroget på den nederste halvdel.

 
2. Pres skulderleddet over med fingerspidserne.

 
3. Løsn forsigtigt rygkødet med kniven et par cm på hver side af rygraden.
Fortsæt med at løsne kødet med fingre og kniv tæt mod fuglens skrog.
Så går skindet ikke i stykker.

 
4. Læg et snit langs overlårets underside. Skær forsigtigt benet frit.
Lad underlårets og vingernes knogler blive siddende.

 
5. Skær kraveben og andre småben væk.

 

Se de bedste opskrifter med Duer

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her