Logo

Ansjospostejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ansjospostejer 

 
Forret Frokost. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca 20 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. 6 personer

 
# Ingredienser til Ansjospostejer:
1 pakke frossen butterdej


Fyld:
3 hårdkogte æg
12 ansjosfileter i lage
peber

 
Bechamelsauce:
smør
1 spsk hvedemel
mælk

 
Endvidere: æg til pensling
12 små forme

 
* Sådan laves Ansjospostejer:
Bechamelsauce:
1. Smelt smørret i en gryde, rør hvedemelet i og tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes godt. Lad saucen små­koge i 5 minutter.

 
Fyld:
2. Mos ansjosfileterne med en gaffel. Mos de hårdkogte æggeblommer.
Bland ansjoser og æggeblommer.
Hak æggehviderne og bland dem og ansjosmassen i bechamelsaucen.
Smag til med peber.

 
3. Rul den optøede butterdej ud til en knap ½ cm tyk plade og udstik dej cirkler på ca. i diameter, af halvdelen af dejen (12 stk.).

 
4. Beklæd 12 små forme med dejcirklerne.
Fordel fyldet, formene skal ikke fyldes helt.
Sæt ovnen på 225 °C.

 
5. Stik dej cirkler ud af den resterende dej.
De skal bruges til låg og skal derfor være lidt mindre.
Lim dej lågene på med sammenpisket æg.

 
6. Pensl lågene med sammenpisket æg og sæt postejerne i ovnen, til de er hævede og gyldne, ca 20 min.

 
Tips: Ansjospostejer kan spises både varme, lune og kolde evt. med en blandet grøn salat til.
Se flere opskrifter med ansjos  


Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her