
 
Forret Frokost. Arbejdstid: 30 minutter Bagetid: 15-20 minutter Gratinering: 6-7 minutter. Middelsvær at lave. Mellem pris. 6 personer 
 
# Ingredienser til Ansjosrulle:
3 æg 
mælk 
hvedemel ()
½ tsk salt 
 
Fyld:
reven ost ()
3 løg 
ansjosfileter i lage 
2 spsk olie 
1 bdt dild 
 
Til gratinering: 
reven ost ()
Bradepande 
Bagepapir og clips 
 
* Sådan laves Ansjosrulle:
Dej:
1. Pisk æg og mælk sammen. 
Kom hvedemelet i lidt ad gangen, og pisk godt. Tilsæt salt. 
Sæt ovnen på 225 °C.
 
2. Læg bagepapir i en bradepande. Papiret skal gå op ad
siderne. 
Brug clips, når der laves hjørner. 
Hæld dejen i bradepanden og bag den i ovnen 15-20 minutter. 
Prik et par gange under bagningen med en gaffel, så buler
den ikke op. 
 
Fyld:
3. Pil løgene og hak dem fint, steg dem klare i olie i en
gryde. 
Skær ansjoserne i mindre stykker og bland dem med løgene.
Tag gryden fra varmen. 
 
4. Tag den bagte »pandekage« ud af ovnen og læg først reven
ost, så løg-ansjosblandingen på. 
Slut med fintklippet dild. 
Sæt ovnen på 275 °C. 
 
5. Rul straks pandekagen sammen og læg rullen på en
bageplade beklædt med bagepapir, så er den lettest at få lempet over på et fad
eller en skære plade i hel stand. 
 
6. Drys reven ost over og gratiner i nogle minutter, til
osten er gylden, men endelig ikke brun. 
 
7. Skær den varme eller kolde ansjosrulle i skiver ved
servering. 
Pynt gerne med en kvist frisk dild og server med en frisk
salat.
 
Tips: Ansjosrullen passer også fint til drinks eller
som hors d'oeuvre. 
Se flere
opskrifter med ansjos  
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------