Logo

Fiskesuppe med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskesuppe med grønsager 

En solid fiskesuppe med strimlede grønsager, alle krydrede med ingefÌr og citron, er et velsmagende mültid i sig selv.

4 portioner. SvĂŚrhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 40 min. Tilberedning: 20 min.

 
# Ingredienser
250 g hvide fiskefileter (torsk, hellefisk, kuller, søtunge osv.)
½ tsk stødt ingefÌr
½ tsk salt
1 lille porre, renset
2-4 surimistÌnger, optøede hvis frosne (kan udelades)
1 spsk solsikkeolie
1 stor gulerod, i tynde stave
8 vandkastanjer fra dĂĽse, i tynde skiver
1Ÿ liter fiske- eller grønsagsbouillon
1 spsk citronsaft
1 spsk lys sojasauce
1 stor courgette, i tynde stave
sort peber

 
* Tilberedning
1. Tag skindet af fisken og skÌr den i tern, ca. 2½ cm store.
Rør ingefÌr og salt sammen og gnid fiskestykkerne ind i det.
Marineres i mindst 30 min.

 
2. Imens deles de grønne og hvide dele af porren.
SkÌr hver del i 2½ cm lange stykker og derefter i tynde strimler pü langs. Hold dem adskilte.
SkĂŚr surimistĂŚngerne i 1 cm stykker.

 
3. Varm olien i wokken og hvirvl den rundt, sĂĽ den bliver meget varm.
TilsÌt den hvide del af porren og svits under omrøring et par min.
TilsÌt derefter gulerod og vandkastanjer og svits 1-2 min under omrøring.

 
4. TilsĂŚt bouillon og bring den i kog.
TilsĂŚt citronsaft og sojasauce og lad suppen simre 2 min.

 
5. TilsĂŚt fisk og kog yderligere ca. 5 min, til fisken begynder at gĂĽ lidt fra hinanden.
TilsÌt den grønne del af porren og courgette.
Lad suppen simre ca. 1 minut og tilsĂŚt evt surimistĂŚnger.
Smag til med sort peber.
Simrer yderligere 1 minut og serveres rygende varm.
 

NĂŚringsindhold:
Kalorier 88. Sukker 1 g. Proteiner 12 g. Fedt 3 g. Kulhydrater 3 g. MĂŚttede fedtsyrer 0,5 g.


Fiskesuppe med grønsager

Fiskesuppe med grønsager

Fiskesuppe med grønsager 


Kokkens tip
Tag skindet af en fiskefilet ved at lÌgge den med skindsiden nedad og stikke en skarp, bøjelig kniv ind mellem kød og skind i den ene ende. Hold fast i skindet og skÌr kødet af ved at føre kniven fladt mod skindet.

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Suppe

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Prøv
Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet sü god som mulig. Ved at fortsÌtte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stÌrk øl smager bedst?



ForeslĂĽ nyt svar
Effektiv reklame - klik her