 
 
   
Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: ½ time Ovntid: ca 20 min. Let at lave. Mellem pris. Kan tilberedes i mikroovn. 4 personer. 
   
# Ingredienser
til Maskintorsk
500 g torskefileter 
2 spsk hvedemel 
1 tsk karry 
salt og peber 
2 små løg 
1 stykke selleri (ca ) 
 
Endvidere:
2½ dl fløde 
1 tsk karry 
smør 
Ovnfast fad 
*
Sådan laves Maskintorsk
1. Sæt ovnen på 225 °C.
 
2. Skær torskefileterne i mundrette stykker og fjern
eventuelle småben. 
Bland mel og krydderier og vend fisken heri. 
 
3. Smør et ovnfast fad. 
Pil løgene og skær dem i terninger. 
Skræl sellerien og riv den groft på råkostjernet.
Fordel løg og selleri i fadet og læg fiskestykkerne ovenpå. 
 
4. Pisk fløde og karry sammen og hæld det over. 
Dæk med smørklatter. 
Sæt fadet i ovnen, til retten er færdig, ca 20 min. 
Server direkte fra fadet. 
 
Tips: Server løse ris eller pillekartofler til. 
Letkogte grønsager, fx Broccoli eller Icebergsalat
og spinatblade, smørdampede ledsager også fint. 
Andre fisk kan erstatte torsken, fx rødspætte- eller
rødtungefileter. Beregn da lidt kortere ovntid. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Torsk
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm
køleskab, Mad til 1
person eller Mad på 30
min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
-----------
ooo OÔO ooo -----------