Logo

Torskerognssalat med radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskerognssalat med radiser

 
Denne torskerognssalat smager af forår og vil være et sundt og frisk indslag på frokostbordet, måske i haven sammen med et friskbagt brød...
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 15 min.

 
# Ingredienser
2 små løg
1 ds (ca. 300 g) torskerogn naturel
10-12 radiser
1½ dl flødeskum

1 spsk presset citronsaft
2 spsk fintklippet purløg eller friske korianderblade
1 håndfuld rucola eller babyspinat
salt, peber fra kværn
2 hårdkogte æg

 
* Fremgangsmåde
1. Pil løgene og hak dem fint.

 
2. Mos torskerognen med en gaffel.

 
3. Rens radiserne, skyl dem og hak dem groft.
4. Bland flødeskummet med citronsaft, purløg, salt og peber.
Rør løg, torskerogn og radiser ned i saucen.
5. Pil æggene og skær dem i både.
Pynt salaten med
friske korianderblade, ruccola eller babyspinat

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her