Logo

Tunfiskesauce, varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunfiskesauce, varm 

 
Sauce. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Tunfiskesauce, varm
1 ds tunfisk naturel (185 g)
1 løg
1 fed hvidløg
250 g tomater (evt. fra dåse)
2 spsk olie
1 kvist timian eller ½ tsk tørret
1 dl bouillon
salt og peber
*
Sådan laves Tunfiskesauce, varm
1. Hæld væden fra tunfisken. Del tunfisken i mindre stykker.

 
2. Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint.
Skold tomaterne og flå dem. Befri tomaterne for stilkefæste og kerner.
Dåsetomater skal bare dryppe af. Hak tomatkødet.

 
3. Varm olien i en gryde og svits løgene, uden at de tager farve.

 
4. Tilsæt de hakkede tomater, timian og bouillon.
Lad det koge småt uden låg et par min.

 
5. Rør tunfisken i og varm saucen igennem.
Tag timiankvisten op og smag saucen til med salt og peber.

 
Tips: Server saucen til pasta, se Pasta med fløde og basilikum, Fuldkornspasta, eller risotto, se Risotto, sydfransk.
Saucen kan tilsættes 4-5 hakkede, sorte oliven eller ½ spsk kapers.
2 spsk tomatpuré kan erstatte tomaterne.

 

Se alle de bedste opskrifter med Tun

 

Se alle de bedste opskrifter med Sauce

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her