Logo

Chowder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chowder 


Her er en god opskrift på chowder med fx rejer, krabbekød, blegselleri og reven ost. Her er noget for enhver smag. Masser af god smag og fyldighed. Nu er det din tur til at prøve.

Til 4-5 personer. Tilberedningstid: 45 min.

 
# Ingredienser
200 g rejer, friske eller frosne
1 ds (270 g) krabbekød
2 stilke blegselleri
2 løg
40 g smør
300 g kartofler
1 liter mælk
100 g reven ost, fx emmentaler
2 spsk hakket dild eller purløg
salt, hvid peber

 
* Fremgangsmåde
1. Tø rejerne op og lad krabbe kødet dryppe af. Fjern flipstiverne.

 
2. Rens blegsellerien og skær den i tynde skiver. Pil løgene.

 
3. Smelt smørret i en stor gryde og svits løg og blegselleri.

 
4. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger.

 
5. Hæld mælken i gryden og varm den op.
Kom kartoffelterningerne i og lad dem blive møre.
Pas på det ikke koger over.

 
6. Kom rejer og krabbe kød på suppen og lad det varme igennem.

 
7. Tag gryden fra varmen og rør osten i.
Sæt atter gryden over varmen, til osten er helt smeltet.
Den må IKKE koge.
Drys med dild eller purløg og smag suppen til med salt og rigeligt peber.
Den skal rive lidt på tungen.

 
INFO: Chowder er en type suppe eller gryderet, der ofte tilberedes med mælk eller fløde og fortykkes med knækkede kiks, knust brød eller en roux. Variationer af indhold kan være skaldyr eller grønsager

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her