Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Mauriske Havtaske-spid
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus tid
til at trække
# Ingredienser
500 g havtaske
havsalt
1 rød peberfrugt
8 pillede tigerrejer (gambas)
lidt olie
peber
rosen paprika (stærk paprika)
* Tilberedning
1. Fisken skæres i 4 cm store stykker, gnides med salt og
stilles til side i ca 15 minutter.
2. Fisk, tigerrejer og peberfrugt sættes på spid.
Der sluttes med fisk. De pensles med olie og drysses med peber.
3. Spiddene steges under den varme grill i ca 2 minutter.
Så vendes de og pensles igen med olie og drysses med
rosenpaprika.
Derpå steges de igen i 2 minutter.
Pr. portion ca 167 kcal/702 kj. 30 g protein, 4 g fedt, 2 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------