Logo

Dampede bok choy

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dampede bok choy 

 
Tilbehør behøver aldrig at blive kedeligt, når de som her omfatter en bred vifte af ideer og råvarer fra hele verden.
Kuverter: 6

 
# Ingredienser
2 bundter baby bok choy
1 spsk revet frisk ingefær
1 spsk brun farin
1 spsk honning
hakket og sprødstegt bacon

 
* Tilberedning
1. Skyl og rens bok choy.
Buk bladene sammen i en bunke og bind dem sammen.
Læg dem i en dampkoger og kog dem i 6 min, eller indtil de er møre.
Læg dem i et serveringsfad.

 
2. Bland ingefær, brun farin og honning og hæld det over grønsagerne.
Drys med sprød bacon og server det straks.

 
INFO: Bok choy, pak choi eller pok choi er en type kinakål, der bruges som mad. Chinensis-varianter danner ikke hoveder og har grønne blade med lysere løgbund i stedet, der danner en klynge, der minder om sennepsgrønt. Den har en smag mellem spinat og vandkastanjer, men er lidt sødere med en let pebret undertone

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her