 
 
   
Denne blandede grønsagsret er meget alsidig og lækker med en
hvilken som helst sammensætning af grønsager. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 30 min. 
 
# Ingredienser
4 spsk vegetabilsk olie 
2 mellemstore gulerødder, skivede 
1 courgette, skivet 
4 babymajs, halverede på langs 
125 g blomkålsbuketter 
1 porre, skivet 
125 g vand kastanjer, halverede 
225 g tofu, skåret i tern 
3 dl grønsagsbouillon 
1 tsk salt 
2 tsk farin 
2 tsk mørk sojasauce 
2 spsk tør sherry 
1 spsk Maizena 
2 spsk vand 
1 spsk hakket, frisk koriander, pynt 
 
* Tilberedning
1. Varm olien i en forvarmet wok, til den er næsten rygende.
Dæmp varmen en smule, tilsæt gulerødder, courgette,
babymajs, blomkål og porre og svits under omrøring i 2-3 min. 
 
2. Rør vandkastanjer, tofu, bouillon, salt, farin, sojasauce
og sherry i og bring det i kog. 
Dæmp varmen, læg låg på og lad det simre i 20 min. 
 
3. Rør Maizena og vand sammen til en Jævning. 
 
4. Rør jævningen i wokken. 
Bring saucen i kog og kog under konstant omrøring, til
saucen jævner og er klar. 
 
5. Hæld retten op på et varmt fad, drys hakket koriander
over og server straks.
 
Næringsindhold: 
Kalorier 218. Sukker 4 g. Proteiner 7 g. Fedt 14 g.
Kulhydrater 12 g. Mættede fedtsyrer 2 g. 
 
 
 


Kokkens tip
Er der for meget væde i wokken, koges den kraftigt ind 1
minut, inden Maizenaen tilsættes. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Tofu
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.