En god og anderledes
servering af oksefilet. Passer nok bedst til en middag med få gæster.
Retter med oksekød hitter altid! Kan varmt anbefales
Tid: 40 min. 4 pers.
# Ingredienser
4 skiver oksefilet,
2 cm tykke
1 spsk smør eller margarine
1 tsk salt
½ tsk knust
peberblanding
1½ dl rødvin
2-3 spsk rød
pestosauce
AUBERGINERULLER:
1 aubergine
½ tsk salt
1 squash
½ dl hakket persille
1 spsk smør eller
margarine
* Fremgangsmåde
1. Begynd med
auberginerullerne.
Skyl auberginen og
skær den i tynde skiver på langs.
Drys med salt og lad
dem trække 30 min.
2. Skyl squashen og
skær den i strimler.
Brug gerne
foodprocessorens strimleskive.
Skyl og hak
persillen. Bland squash og persille.
3. Steg
aubergineskiverne hurtigt i fedtstoffet.
Tag dem op.
Steg squash og persille på den samme pande. Salt let.
4. Fordel det stegte
på aubergineskiverne. Rul dem sammen.
5. Varm fedtstoffet
på stegepanden.
Når det er
stegeklart steges kødet 2-3 min på hver side.
Drys med salt og den
knuste peberblanding.
6. Hæld rødvin rørt
med pestosauce på. Bring det i kog.
7. Server
medaljonerne på varme tallerkener med auberginerullerne og sauce.
Tips: Vil du krydre lidt ekstra, kan du blande
hvidløg i squash- og persilleblandingen.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------