Vidste du, at rosenkål smager afsindig godt i suppe? Den er
ikke bitter, men i stedet rund og fyldig og meget nem. Dejlig hverdagssuppe med
oksekød og rosenkål
Til 4-5 personer. Tilberedningstid: ca 2 timer
# Ingredienser
600 g skært oksekød
50 g smør
1 løg
1 liter bouillon, evt. af terning
2 små gulerødder
500 g kartofler
1 tsk merian
500 g rosenkål
salt, peber fra kværn
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i mindre terninger.
Pil og hak løget.
Smelt smørret i en stor gryde og svits løget, til det er
klart.
Tilsæt kødet og lad det kun lige miste farven, det skal ikke
brune.
2. Hæld kogende bouillon over.
Bring suppen i kog og skum den grundigt.
Lad den simre under låg ca 1 time, til kødet er mørt.
3. Rens grønsagerne.
Skær kartoflerne i store terninger og gulerødderne i små.
Lad det koge ca 10 min. i suppen. Tilsæt merian.
4. Kom rosenkålen på suppen og lad den koge, til kålen er
mør.
5. Smag suppen til og server den rygende varm.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.