En mættende og lækker omelet med grillstegt ananas som kan spises som
morgenmad, og som en lille dejlig dessert med friskskåret ananas i tern.
3 Personer
# Ingredienser
300 g tomater
1 dl sherryeddike
1 dl hvidvin
1 spsk rørsukker
1 vaniljestang
100 g smør
chilipulver
1 sød ananas
9 æg
2 dl mælk
1 bdt. spansk kørvel
* Tilberedning
Tomaterne skæres i små stykker og koges i 10 min med
sherryeddike, hvidvin, rørsukker og vaniljestangen.
Herefter presses den kogte masse gennem en sigte og
varmes op i en gryde.
Pisk smørret i og smag til med chilipulver.
Skræl ananassen og skær den i skiver.
Grill skiverne på en pande.
Lav 3 omeletter. og anret med chili-vaniljesauce,
ananas samt lidt spansk kørvel.
Husk at stege omeletterne i et par min med et låg på.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.