Her byder vi på et
stykke mørt oksefilet kompletteret med en duftende sauce af grønsager. Et
sådant måltid er perfekt at servere ved en festlig lejlighed med et glas god
rødvin til.
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
2 gulerødder
1 stor rød
peberfrugt
2 dl grønsagsbouillon (vand + terning)
½ dl piskefløde
1 tsk af hver
dekorationspeber:
røde, hvide, grønne, og sorte peberkorn
1 tsk salt
4 skiver oksefilet
(a 125 g)
2 spsk smør eller margarine
* Fremgangsmåde
1. Pil og hak løg og
hvidløg.
Rens gulerødder og peberfrugt og skær dem i tern.
2. Læg grønsagerne i
en gryde og hæld grønsagsbouillonen på.
Lad det koge 8 min.
3. Tag grønsagerne
op og findel dem i foodprocessoren.
Spæd med bouillon og fløde.
Smag evt. til med salt.
4. Knus peberkornene
groft i en morter. Bland med salt.
Klap blandingen ind
i kødstykkerne.
5. Steg kødet i
fedtstoffet på en meget varm pande 1½-2 min på hver side.
6. Server
peberbøfferne med purésauce. stegte kartoffelbåde og grønne bønner.
Tips: I stedet for at purere grønsagerne kan du
strimle dem og servere dem som tilbehør.
Se alle de bedste opskrifter med Oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------