Nem opskrift på fyldte peberfrugter med ris, tun majs, ost
og basilikum. Her er en god idé til aftensmad uden kød, den er super god, nem
og lækker.
Til 4 pers
# Ingredienser
50 g vilde ris
50 g brune ris
4 mellemstore forskelligt farvede peberfrugter
200 g tun i vand, fra dåse, afdryppet og pillet i flager
325 g majskorn fra dåse, afdryppede
100 g lagret cheddar, revet
1 bundt friske basilikumblade, strimlede
salt og peber
2 spsk rasp
1 spsk friskrevet parmesan
friske basilikumblade, til pynt
sprød, grøn salat, tilbehør
* Tilberedning
1 Forvarm ovnens grill til medium.
Hæld de vilde ris og de brune ris i hver sin gryde,
dæk dem med vand og kog dem i 15 min eller
efter anvisningen på pakken. Afdryppes og sættes til side.
2 Flæk imens peberfrugterne, fjern kerner og stilke og
læg dem på risten i ovnen med skærefladen nedad.
Grill dem i 5 min, vend dem og grill dem i yderligere 4-5 min.
3 Hæld risene i en stor skål og tilsæt tun og majs.
Fold den revne ost i.
Rør derefter basilikumblade i og smag til med salt og peber.
4 Fordel risblandingen i de grillstegte, halve peberfrugter.
Bland rasp og parmesan i en skål og
drys det over peberfrugterne.
Anbring igen peberfrugterne under den varme grill og
grill dem i 4-5 min, eller til de er varme og gyldne.
Læg dem på et stort serveringsfad,
pynt med friske basilikumblade og
server straks sammen med salaten.
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------