Timian giver herlig smag til denne gryderet med rodfrugter Her bruger vi de fineste vi har:
kartofler, pastinak, gulerødder og kålrabi i en og samme gryde.
Tid: ca 30 min.
Retten er fryseegnet uden persille. Holdbarhed ca 6 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
6 kartofler
2 pastinakker
3 gulerødder
½ kålrabi
1 mellemstor porre
1 tsk timian
6 dl grønsagsbouillon
(vand + terning)
salt og peber
1 bdt. persille
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartofler,
pastinakker, gulerødder og kålrabi.
Skær dem i tern på
størrelse med sukkerknalder.
Skyl porren og skær
den i 2 cm tykke skiver.
2. Læg alt undtagen
porren i en gryde. Tilsæt timian og bouillon.
3. Lad rodfrugterne
koge ca 10 min.
4. Tilsæt porren.
Kog yderligere 5-10 min til rodfrugterne er møre.
Smag evt. til med
salt og peber.
5. Drys den færdige
ret med masser af hakket persille.
6. Server retten med
groft brød.
Tips: Retten kan laves i stegeso i ovnen ved 200 °C
i ca 1 time.
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager
Se alle de bedste opskrifter med Rodfrugter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------