Logo

Selleripuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Selleripuré 

 
Tilbehør Vegetar. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 15 min. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. 4 personer.

 
# Ingredienser til Selleripuré
2 selleri (a ca 400 g)
Kogelage:
2 dl vand
5 dl mælk
1 dl piskefløde
30 g smør
salt og hvid peber
*
Sådan laves Selleripuré
1. Befri sellerierne for top.
Skræl og skyl sellerierne og skær dem i terninger.

 
2. Kom vand og mælk i en gryde og lad selleriterningerne mørne ved svag varme ca 15 min under låg.

 
3. Kom fløden i en tykbundet gryde og lad den koge lidt ind.
Smelt smørret.

 
4. Lad selleriterningerne dryppe af i en sigte.
Blend dem sammen med fløde og smør eller passer dem gennem sigten og rør smør og fløde i. Krydr med salt og peber.

 
5. Varm puréen forsigtigt igennem og server straks.

 
Tips: Selleripuré kan serveres til al slags kød og fisk.
Den kan drysses med friskhakkede krydderurter, der passer til den ret, den skal ledsage.

 

Se alle de bedste opskrifter med Selleri

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her