Logo

Spinat med rosiner og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinat med rosiner og pinjekerner 

 

Tilbehør behøver aldrig at blive kedeligt, når de som her omfatter en bred vifte af ideer og råvarer fra hele verden.

Kuverter: 4-6

 
# Ingredienser
2 bundter spinat
1 spsk olie
2 spsk rosiner
2 spsk pinjekerner
1 spsk ekstra olie
 
* Tilberedning
1. Skær 2/3 af stilken af spinatbladene, skyl bladene godt under koldt vand.
Læg spinaten i en mellemstor gryde og kog den, indtil den er mør.
Afdryp den godt.

 
2. Opvarm olie i en gryde.
Tilsæt rosiner og pinjekerner og svits det i 1-2 min, eller indtil pinjekernerne er let gyldne.
Tag det op af gryden og stil det til side.

 
3. Tilsæt den ekstra olie i gryden.
Tilsæt spinaten og svits den i 2-3 min, indtil den er varm.
Server den drysset med rosiner og pinjekerner.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her