For den som har
krydderurter i haven, bliver denne ret billigere - men en sikker træffer!
Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop
nu!
Tid: ca 50 min,
heraf 20-25 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
8-10 lasagneplader
1 bdt. persille
1 bdt. basilikum
1 bdt. kørvel
1 dl reven
parmesanost
200 g flødeost
1-2 dl yoghurt
naturel
1 æg
1 fed hvidløg
½ tsk salt
¼ tsk peber
SAUCE:
2 spsk smør eller
margarine
3 spsk hvedemel
5 dl mælk
¼ tsk salt
¼ tsk hvid peber
* Fremgangsmåde
1. Kog
lasagnepladerne efter pakkens anvisninger.
2. Skyl og hak
urterne. Tag ca 1 spsk fra, af hver slags.
Bland det resterende
med parmesanost.
3. Rør flødeosten
med yoghurt og æg.
Tilsæt det grønne.
Pres hvidløget i.
Smag til med salt og
peber.
4. Læg
lasagnepladerne på et skærebræt.
Læg urtefyldet på.
Rul sammen og læg dem i et smurt ovnfast fad.
5. Smelt fedtstoffet
til saucen. Drys melet over.
Rør rundt og spæd
med mælken.
Lad saucen koge 3-5
minutter.
Smag til med
urte/parmesanostblandingen samt salt og hvid peber.
6. Hæld saucen over
de fyldte cannelloniruller.
Gratiner ved 225 °C i
20-25 minutter.
Server retten med en
salat.
Tips: Glutenallergikere kan lave saucen med Maizena
jævning.
Anvend da også
glutenfrie lasagneplader.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------