Logo

Resultat af søgning

Pasta/nudler

Billedresultat for pasta og ris

Pasta-ris

 

Kartofler, ris og pasta. Kartofler, ris og pasta er en sund del af aftensmaden. De er fyldt med gode kulhydrater, og så indeholder de næsten intet fedt. På den måde skaber kartofler, ris og pasta balance i aftensmåltidet, da de virker som modvægt til den mere fede del af måltidet som fx kød og sauce.

 

Hvis du vil spise andet end ris og pasta til aftensmaden, er der flere sunde alternativer at kaste sig over. Og flere af dem er faktisk sundere.

- Mange af de nye slags korn, frø og ris, vi spiser, kan være sundere end klassisk pasta og ris, fordi denne type kulhydrater er mere fiberrige end selv grove versioner af de gamle.

 

Begrebet »perle« henviser til måden, de forskellige kornarter er behandlet på. Med en specialmaskine fjerner man kornets yderste grove skal, og herefter er kernen poleret.

Fremgangsmåden betyder så også, at hverken perlespelt, perlerug eller perlebyg er fuldkornsprodukter, men da det meste af skaldelene er bevaret, er fiberindholdet dog stadig højt.

 

Se det foreløbige udvalg af pasta- og risretter herunder


 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  ... 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 
1 2 3 4 5 6 7  ... 
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her